Български ( Change )

MondoCuisto

Жанр: Игра-Симулация
Тип игра: Мултиплеър
Детайли: Управление на ферма и готварска симулация

Накратко за Играта

MondoCuisto е БЕЗПЛАТНА уеб-базирана игра с тематика ферма за охлюви. Всеки играч създава и управлява ферма, където се отглеждат различни видове охлюви, годни за ядене. Щом охлювите достигнат зрялост, те се готвят в кухнята на фермата и се продават на най-добрите ресторанти.

Доколкото ни е известно, това е единствената по рода си уеб-базирана игра в Интернет. Вдъхновена е от френската традиция за готвене на земни охлюви и сервирането им като предястие в ресторантите като специално ястие, наречено “Escargot”.

Геймплей

Главната цел в MondoCuisto е създаване и управление на най-добрата ферма, докато се произвеждат охлюви от най-високо качество. Има няколко магазина извън фермата, осигуряващи основните неща за начало на играта – малки охлюви, храна за охлюви и продукти за готвене. Но след първите си стъпки в играта, играчът може да произвежда повечето от тези неща в самата ферма.

Има няколко вида охлюви, които се отглеждат в специални развъдници във фермата. От най-голямо значение в играта е крайното качество на охлювите, което се формира от категорията на храната, развъдниците, продуктите за готвене и готвача.

Готвене

Когато охлювите достигнат зрялост, те биват събирани и пренасяни до кухнята във фермата. Там готвачът, най-важната личност в играта, ги сготвя. За да се приготвят охлюви от най-добро качество, готвачът трябва да бъде високо квалифициран и съставките за готвенето трябва да са от най-висока категория.

Когато охлювите бъдат сготвени, те могат да се продават на ресторанти и други клиенти. Многото състезания и конкурси позволяват на ентусиазираните готвачи от цял свят да се съревновават.

Бързи Факти

  • БЕЗПЛАТНА ИГРА, НЕ Е НУЖНА ИНСТАЛАЦИЯ.
  • Единствена по рода си уеб-базирана игра.
  • Налични са различни видове ядивни охльови.
  • Изключителен опит в игрите.
  • Изключителна и динамична игра.
  • Възможност за игра в група.
  • Много мисии, предизвикателства и състезания.

Посетете играта: