Ελληνικ ( Change )

MondoZoo

Είδος: Παιχνίδι Προσομοίωσης
Τύπος παιχνιδιού: Σόλο και με πολλούς παίκτες
Λεπτομέρεια: Δημιουργία και διαχείριση ενός ζωολογικού κήπου

Παρουσίαση του Παιχνιδιού

Το MondoZoo είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι προσομοίωσης ζωολογικού κήπου μέσω πλοηγού διαδικτύου. Κάθε παίκτης δημιουργεί και διαχειρίζεται έναν μαγευτικό ζωολογικό κήπο, φροντίζοντας περισσότερα από 250 είδη ζώων από ολόκληρο τον κόσμο. Για να βοηθήσουν στην ανακάλυψη του παιχνιδιού και για να προσφέρουν παθιασμένες προκλήσεις στους παίκτες,250 επίπεδα δημιουργήθηκαν.

Σε αντίθεση με την πλειονότητα των άλλων παιχνιδιών προσομοίωσης ζωολογικού κήπου, αναπτύξαμε με το MondoZoo ένα σύστημα διαχείρισης πολύπλοκο και ισορροπημένο, το οποίο περιλαμβάνει τα βασικά σημεία της ζωής σε έναν αληθινό ζωολογικό κήπο.

Gameplay

Ο κύριος σκοπός του MondoZoo είναι να φτιάξετε έναν ονειρεμένο ζωολογικό κήπο ξεκινώντας από το μηδέν και έπειτα να προσθέσετε σε αυτόν πολλά είδη ζώων και να τον διαχειριστείτε. Θα βρείτε επίσης πολλά κτίρια, μαγαζιά, όπως και περιφραγμένους χώρους για να τοποθετήσετε σε τρεις διαφορετικές ζώνες. Για να λειτουργήσετε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τον ζωολογικό κήπο, αλλά και για να προσφέρετε την καλύτερη φροντίδα στα ζώα ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων πρέπει να προσληφθεί.

Δημιουργήσαμε ένα δυναμικό σύστημα επιπέδων, το οποίο οδηγεί τον παίκτη μέσα στο παιχνίδι προσφέροντάς του αληθινές προκλήσεις. Υπάρχουν ακόμη πολλοί διαγωνισμοί, προκλήσεις και αποστολές που επιτρέπουν να κερδίσει κανείς διαφορετικά είδη μπόνους: μετάλλια, ρεκόρ, εικονικό νόμισμα του παιχνιδιού...

Εξέλιξη

Χρόνια δουλειάς μας επέτρεψαν να προσθέσουμε στο παιχνίδι πολλές καινοτόμους λειτουργίες τις οποίες αναζητούσαν διακαώς οι παίκτες. Σήμερα, είμαστε περήφανοι για το ότι μπορούμε να πούμε πως το gameplay αυτού του παιχνιδιού είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους παικτών, από τον πιο περιστασιακό ως τον πιο πορωμένο.

Το MondoZoo συνελλήφθη ως ιδέα για να προσφέρει στους νέους παίκτες ένα εύκολο παιχνίδι γνωριμίας δίνοντας παράλληλα στους έμπειρους παίκτες προκλήσεις στο ύψος των προσδοκιών τους. Όλα αυτά συνοψίζονται στο εξής απλό: 100% αγνή διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Πόντοι Δύναμης

  • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
  • Περισσότερα από 250 ζώα.
  • 250 επίπεδα με σταδιακά αυξανόμενη δυσκολία.
  • Μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.
  • Πολύπλοκο και ισορροπημένο σύστημα διαχείρισης.
  • Διάφοροι τύποι υπαλλήλων.
  • Πολυάριθμα κτήρια και διάκοσμοι.
  • Προχωρημένο και σοφιστικέ gameplay.
  • Δυνατότητα να παίξετε σε ομάδα.
  • Πολυάριθμες αποστολές, προκλήσεις και διαγωνισμοί.

Διαθέσιμες Γλώσσες